Physician Suicide Linked to Work Stress

Physician Suicide Linked to Work Stress

                                                         Image

 

                                                                خودکشی دکتوران از باعث فشار زیاد کاری است 

▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬
شناخت پدیده خود کشی نزد دکتوران منیحث کل با انواع دیگر خودکشی ها نزد غیر دکتوران متفاوت است ، که عمدتاً مربوط بار یا فشار بیشتر کاری و نآرامی های روانی ناشی از آن می باشد . تحقیقات گسترده بیانگر آنست که بار زیاد کاری نزد دکتوران باعث افزایش سه چند  خود کشی ها نسبت به خودکشی های غیر دکتوران از نظر   محیط کاری شده است . دانشمندان صحت روانی تاکید می کنند که 34% بیماری های روانی قبل از خودکشی نزد دکتوران نسبت به غیر دکتوران معمول است . آنها می افزایند که بعد از مرگ دکتوران مطالعات سم شناسی نشان داده است که استفاده از الکحل نسبت به غیر دکتوران کمتر بوده و همجنان استفاده از ادویه ضد افسردگی همجنان نزد دکتوران نسبت به غیر دکتوران کمتر است که این خود به شدت و حدت معضله می افزاید .در مطالعات سم     شناسی نشان داده است که استفاده از ادویه  که دکتوران نسبت به غیر دکتوران ،بیشتر استفاده می کنند همانا انتی سایکوتیک ها ،بینزودیازیپین ها و باربیتورات ها می باشد . برای مطالعه بیشتر مراجعه شود به لینک بالا . 

Action Points

  • Suicide among physicians appears to follow a different profile than in the general population, with a greater role played by job stress and mental health problems.
  • Point out that problems with work were three times more likely to have contributed to a physician’s suicide than a nonphysician’s.

 

About Dr.Nabil Paktin

Cardiologist , M.D.,F.A.C.C.

Posted on November 15, 2012, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: